Ludica Introductie tijd

Wil jij T.C. Ludica ontdekken in jouw eerste jaar als lid van T.C. Ludica en direct veel mensen leren kennen?
Dan is de Ludica Introductietijd (LIT) de periode voor jou om kennis te maken met de vereniging! Tijdens de LIT krijg je een indruk van de activiteiten die bij T.C. Ludica worden georganiseerd. Met een LIT groep bestaande uit mede eerstejaars en enthousiaste Ludicanen als LIT ouders, bezoek je vier Ludica avonden waarbij elke avond een geweldige activiteit zal plaatsvinden.

 

Tennis, commissies, borrelen en grote feesten? De LIT heeft het allemaal voor jou!

LIT Programma 2022

04 oktober – Ludiolympics

Door middel van verschillende tennisgames voor elk tennisniveau kan jij met je LIT groep laten zien over welke tennis skills jullie al beschikken. Kronen jullie je tot winnaar van de 2022 editie?

11 oktober – Tapperscollege 

Ben jij degene die het perfecte biertje kan presenteren? Kom borrelen en leren tappen op deze avond voorzien van verschillende goudgele activiteiten! 

13 oktober – Commissieborrel 

Wil jij meer uit je studententijd halen bij T.C. Ludica? Leer dan onze commissies kennen die van alles organiseren op de commissieborrel. Hier kan jij je als eerstejaars ook opgeven voor een commissie die bij jou past! 

18 oktober – Oktoberfest
Geheel gekleed in thema gaan we ons eigen Oktoberfest neerzetten. Geniet van een avondje gevuld met een heel programma in Duitse stijl!  

25 oktober – Slotfeest
We gaan de LIT knallend uit maar jouw Ludica tijd die nu pas echt gaat beginnen knallend in! Tot in de vroege uurtjes gaan we genieten van een geweldig Ludica feest.

Logo_LIT

Contact
Wil jij meer informatie over de LIT? Wij zijn natuurlijk te vinden tijdens de Kick-in en de Ludica introductietrainingen in september!

Ook kan je altijd mailen naar litcommissie@gmail.com

Inschrijven en voorwaarden

Om deel te nemen aan de LIT vragen we je om lid te zijn van T.C. Ludica. Dat betekent dat je je hebt ingeschreven via onze website. Tijdens de introductietrainingen in september kan je je gegevens achterlaten voor interesse om deel te nemen aan de LIT. Wij sturen je dan op tijd alle informatie om je definitief in te schrijven! De inschrijving zal voor iedereen tegelijk opengaan.

ERVAAR DE LIT

LIT 2022

Ludiolympics

Tapperscollege

Oktoberfest

Slotfeest

Lid worden?

Wil jij je vriendengroep uitbreiden, mee doen met fantastische activiteiten en natuurlijk je tennistalent aanvullen? Schrijf je dan in via de onderstaande knop!