Ludica Introductie tijd

Wil jij T.C. Ludica ontdekken in jouw eerste jaar als lid van T.C. Ludica en direct veel mensen leren kennen?
Dan is de Ludica Introductietijd (LIT) de periode voor jou om kennis te maken met de vereniging! Tijdens de LIT krijg je een indruk van de activiteiten die bij T.C. Ludica worden georganiseerd. Met een LIT groep bestaande uit mede eerstejaars Ludicanen en enthousiaste ouderejaars als LIT ouders, bezoek je vier Ludica avonden waarbij op elke avond een geweldige activiteit plaats zal vinden!

 

Tennis, commissies, borrelen en grote feesten? De LIT heeft het allemaal voor jou!

LIT Programma 2023

Dinsdag 03 oktober – Ludiolympics

Door middel van verschillende tennisgames voor elk tennisniveau kan jij met je LIT groep laten zien over welke tennis skills jullie al beschikken. Kronen jullie je tot winnaar van de 2023 editie?

Dinsdag 10 oktober – Tapperscollege 

Ben jij degene die het perfecte biertje kan presenteren? Kom borrelen en leren tappen op deze avond voorzien van verschillende goudgele activiteiten! 

 Dinsdag 17 oktober – Oktoberfest
Geheel gekleed in thema gaan we ons eigen Oktoberfest neerzetten. Geniet van een avondje gevuld met een heel programma in Duitse stijl!  

Dinsdag 24 oktober – Slotfeest
We gaan de LIT knallend uit maar jouw Ludica tijd die nu pas echt gaat beginnen knallend in! Tot in de vroege uurtjes gaan we genieten van een geweldig Ludica feest.

Logo_LIT

 

Contact
Wil jij meer informatie over de LIT? Wij zijn natuurlijk te vinden tijdens de Kick-in en de Ludica introductietrainingen op 12, 14, 19 en 21 in september!

Ook kan je altijd mailen naar litcommissie@gmail.com

 

Inschrijven en voorwaarden

Om deel te nemen aan de LIT dien je lid te zijn van T.C. Ludica. Dat betekent dat je je hebt ingeschreven via de website. Tijdens de introductietrainingen op 12, 14, 19 & 21 september kan je je gegevens achterlaten voor interesse om deel te nemen aan de LIT. Wij sturen je dan op tijd alle informatie om je definitief in te schrijven! De inschrijving zal voor iedereen tegelijk opengaan op 22 september om 18:00. De kosten voor de LIT bedragen €30,- inclusief Ludica goodiebag!!

Om mee te mogen doen met de LIT moet je lid van Ludica zijn. Schrijf je hieronder in!

ERVAAR DE LIT

LIT 2022

Ludiolympics

Tapperscollege

Oktoberfest

Slotfeest

Lid worden?

Wil jij je vriendengroep uitbreiden, mee doen met fantastische activiteiten en natuurlijk je tennistalent aanvullen? Schrijf je dan in via de onderstaande knop!