Onze sponsoren

Topvorm Twente

Sportcentrum gebouw nr. 49, 7500 AE Enschede

Jong, oud, al dan niet sporter, wat jouw fysieke klacht, ongemak of pijn ook is, van hoe ver jij ook komt en welke doelen jij je qua beweging ook stelt… Wij gaan er aan werken. Planmatig, doelgericht en gestructureerd. En vooral samen. Samen met jou.

't Hoen | Sportspecialist

Kuipersdijk 23, 7512CA Enschede

Bij `t Hoen Sport bent u verzekerd van de ruimste keuze in sportmateriaal van alle topmerken van nu. Dit gecombineerd met de vakkennis van ons personeel, aantrekkelijke prijzen en een goede “after sales” service maakt ons de unieke sportspeciaalzaak voor de gepassioneerde sporter!

ChipSoft

Orlyplein 10, 1043 DP Amsterdam

Innovatieve software blijven ontwikkelen, daar draait ChipSoft om. Met als doel om iedere zorgverlener te ondersteunen en faciliteren om op het juiste moment de juiste zorg aan de patiënt te kunnen leveren.

Wilt u ook met uw bedrijf een samenwerking met Ludica aangaan? Mail dan de Sponsor Commissie via sponsoring@ludica.nl

Of neem contact op met de Commissaris Sponsoring (Sjoerd Keulen) op hetvolgende nummer: 0655266645.

Harvey & Company

Laarderhoogtweg 25 1101 EB Amsterdam
The Netherlands

Harvey & Company is een M&A zoekspecialist voor investeringsfondsen en hun portfolio bedrijven. Sinds 1998 hebben we meer dan 450 overnames geïnitieerd, waarvan 130 in de laatste twee jaar.

Topicus

Singel 25 7411 HW Deventer

We willen het leven van mensen simpelweg beter maken, zowel op persoonlijk als professioneel gebied. Dat doen we door mensen in hun kracht te zetten en ze de regie te geven in domeinen waar ze dagelijks mee in aanraking komen. Daarom werken we aan optimale zorg, duidelijkheid en inzicht in financiën en betrouwbaar en kwalitatief onderwijs.