T.C. Ludica

T.C. Ludica is in 1965 opgericht en is gevestigd op het terrein van de Universiteit Twente. Onze leden zijn studenten uit de region, die aan Saxion Hogeschool of de Universiteit Twente studeren. Ludica is een grote actieve studententennisvereniging die ruim 400 leden telt. We hebben een eigen clubhuis; ‘het Paviljoen’ met een eigen bar, een verhoogd terras, 6 smashcourt-banen en 4 gloednieuwe gravelbanen!
Activiteiten
Buiten de tennisbanen is Ludica ook zeer actief. Elke dinsdag avond heeft Ludica een clubavond waarbij een commissie een activiteit organiseert. Behalve tennisactiviteiten worden er ook activiteiten als een Oktoberfest, Sintercantus, pubquiz, competitie inzuip of een bierestafette avond gehouden. Maar gewoon langskomen om te tennissen kan natuurlijk altijd!
Evenementen

Door het jaar heen zijn er genoeg leuke evenementen waaraan Ludica deelneemt. Ludica heeft veel commissies die zorgen voor het organiseren van activiteiten op de club, borrels, externe activiteiten door het hele land, Daviscup, Wintersport, Ludica Open toernooi, de Universiteit Twente kampioenschappen en nog veel meer!

Op extern gebied worden er ook veel toernooien en feestjes afgegaan door Ludicanen bij andere verenigingen. Elk jaar reizen er talloze Ludicanen door Nederland om toernooien te spelen, zoals in Tilburg, Nijmegen, Groningen, Utrecht en andere studentensteden om daar een leuk weekend met feesten en tennis mee te maken!

 Voor meer informatie over Ludica, zie ook onze pagina (TODO) op Studentwegwijzer