T.C. Ludica

T.C. Ludica is in 1965 opgericht en is gevestigd op het terrein van de Universiteit Twente. Onze leden zijn studenten uit de region, die aan Saxion Hogeschool of de Universiteit Twente studeren. Ludica is een grote actieve studententennisvereniging die ruim 550 leden telt. We hebben een eigen clubhuis; ‘het Paviljoen’ met een eigen bar, een verhoogd terras, zes smashcourt-banen en vier gravelbanen!

Clubavond

Buiten de tennisbanen is Ludica ook zeer actief. Elke dinsdag avond heeft Ludica een clubavond waarbij een commissie of het bestuur een activiteit organiseert. Oktoberfest, pubquizen, bierestafettes of open feesten zijn hier goede voorbeelden van. Maar gewoon langskomen om te tennissen kan natuurlijk altijd!

Evenementen

Door het jaar heen zijn er genoeg leuke evenementen waaraan Ludica deelneemt. We gaan naar tennistoernooien zoals in Terneuzen, Groningen, Tilburg, Nijmegen en andere studentensteden. Vol grote verhalen en herinneringen komen de Ludicanen dan weer terug naar een weekend vol feesten en tennis mee te hebben gemaakt. 

Daarnaast gaan we jaarlijks de pistes opzoeken met de vereniging.