Contributie

T.C. Ludica is een studententennisvereniging dat in samenwerking met het Sportcentrum van de Universiteit Twente de faciliteiten aanbiedt. De contributie bestaat dus uit een deel dat je betaalt aan Ludica en een deel aan het Sportcentrum. Daarnaast is deze contributie aan het Sportcentrum afhankelijk of je studeert aan de UT, Saxion, medewerker van de UT bent of een extern persoon bent.

Contributie Ludica

De contributie die je aan Ludica betaalt is voor elk lid hetzelfde. Ook voor leden die halverwege het jaar zijn ingestroomd. Over het studiejaar 2023-2024 is de contributie vastgesteld op:

  • Lidmaatschapscontributie: €50,- per jaar
  • Trainingsbijdrage: €30,- per semester (halfjaarlijks)

Contributie Sportcentrum

Het bedrag wat je bovenop de Ludica contributie betaalt aan het Sportcentrum verschilt. Daarnaast biedt het Sportcentrum wel een halfjaarsoptie aan. Kijk dus goed wat voor jou van toepassing is.

UT student Jaar Half jaar
Union Card €60* €40
Verenigingsheffing €33 €17

*aan het begin van het seizoen, vanaf medio oktober wordt dit verhoogd naar €60.

Saxion student Jaar Half jaar
Campus Card €115 €70
Verenigingsheffing €69 €38

 

Als UT-medewerker moet je wel de Union Card en verenigingsheffing aanschaffen, maar betaal je daar niks voor!

Het is ook mogelijk om als niet-student te sporten op de UT en dus te tennissen bij Ludica. Je betaalt dan wel de externe prijs, wat een stuk meer is:

Niet-student Jaar Half jaar
Campus Card €173 €90
Verenigingsheffing €207 €114

 

Er bestaat wel nog korting voor zogenoemde “UT-affilliated third parties” t.o.v. de standaard externe prijs. Voorbeelden die hieronder vallen zijn UT Alumni, MST medewerkers en Saxion medewerkers. Check de website van de UT om te kijken wat daar nog meer onder valt: https://www.utwente.nl/en/campuscard/other-customers/. Als UT-affiliated third party betaal je de volgende contributie aan het Sportcentrum:

UT-affiliated third party Jaar Half jaar
Campus Card €115 €70
Verenigingsheffing €138 €76

 

Als je nog vragen hebt over de contributie (of andere vragen over Ludica), dan kun je altijd een mail sturen naar secretaris@ludica.nl.